Saturday 28th March 2020,
Federatia Romana de Rugby

S-au disputat primele partide de la World Rugby Tbilisi Cup

15 iunie 2015 INTERNATIONAL

World Rugby Tbilisi Cup se afla la cea de-a treia editie, anul acesta patru natiuni intrand in lupta pentru trofeul competitiei, gazdele Georgia, Emerging Italy, Emerging Ireland si Uruguay, Lelos si Los Teros pregatindu-si participarea la Cupa Mondiala din Anglia.

Georgia si Uruguay s-au intalnit chiar in prima etapa, iar sud-americanii au dat o replica pe masura unei echipe aflate cu sapte pozitii deasupra lor in clasamentul World Rugby, dupa 13-10 la pauza elevii neozeelandezului Milton Haig reusind o victorie cu rezultatul de 19-10.

Ambele combatante au marcat cate o incercare, Mikautadze pentru georgieni, reusita uruguayenilor venind dupa un eseu de penalizare, astfel ca diferenta a fost facuta de Tsiklauri, autor al unei transformari si trei lovituri de pedeapsa, ultimele tentative de tinta fiind marcate pe final.

In celalalt joc al zilei, campionii en-titre de la IRB Nations Cup, Emerging Ireland, au dispus de Emerging Italy cu rezultatul de 25-0 cu Conway, Griffin, O’Halloran si McCloskey autori ai cate unui eseu, Hanrahan din fata butului semnand o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Urmatoarea etapa va avea loc miercuri, 17 iunie, si programeaza intalnirile: Uruguay-Emerging Ireland si Georgia-Emerging Italy.

Rezultatele primei etape:
Avchala Stadium, Tbilisi-World Rugby Tbilis Cup: Georgia-Uruguay 19-10 (13-10)
Au marcat: Mikautadze-e, Tsikauri-1tr,3lp, Malaguradze-1lp, respectiv eseu de penalizare, Ormachea-1tr,1lp

Avchala Stadium, Tbilisi-World Rugby Tbilisi Cup: Emerging Ireland-Emerging Italy 25-0 (20-0)
Au marcat: cu Conway-e, Griffin-e, O’Halloran-e, McCloskey-e, Hanrahan-1tr,1lp

1,712 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response