Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Highlanders si Brumbies s-au calificat in semifinalele Super Rugby

21 iunie 2015 SUPER XV

In Super Rugby au avut loc partidele contand pentru calificarea in semifinale, in care Brumbies s-a impus pe terenul lui Stormers, iar Highlanders a eliminat-o pe Chiefs, astfel ca penultimul act al competitiei va fi o afacere intre australieni si neozeelandezi.

Pe Newlands Stadium din Cape Town, Brumbies a inceput in forta si dupa numai 25 de minute calutii aveau deja trei eseuri marcate dupa un hat-trick semnat de Tomane. In partea secunda australienii au mai finalizat de alte trei ori in terenul de tinta advers, prin Sio, Vaea si Mogg, astfel rezultatul final a fost de 39-19, incercarea de onoare a lui Stormers avandu-l ca autor pe Kolbe.

Highlanders au demonstrat ca sunt o echipa in mare forma in acest sezon si au invins cu rezultatul de 24-14 pe Chiefs in partida gazduita de Forsyth Barr Stadium din Dunedin. Naholo a marcat doua incercari pentru invingatori, iar Sopoaga s-a remarcat din fata butului cu patru penalitati si o transformare, de partea sefilor consemnandu-se o incercare a lui Retallick.

Astfel in semifinale Brumbies se va deplasa pe terenul lui Hurricanes, in timp ce Highlanders va juca la Sydney impotriva campionilor en-titre Waratahs, partide care vor avea loc pe 27 iunie.

2,177 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response