Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Namibia a ramas fara antrenorul Danie Vermeulen

1 iulie 2015 INTERNATIONAL

Pentru Namibia participarea la World Rugby Nations Cup nu a fost una tocmai fericita, fara victorie la Bucuresti africanii sunt acum in cautarea unui antrenor, cand pana la startul Cupei Mondiale de Rugby mai sunt doar doua luni si jumatate.

Imediat dupa terminarea competitiei World Rugby Nations Cup Danie Vermeulen si-a dat demisia din functia de antrenor principal al Namibiei, echipa care in ultimele sase partide disputate a castigat una singura, cu Tunisia.

Tehnicianul vulturilor de mare a explicat ca i s-a imputat calificarea obtinuta cu emotii la Cupa Mondiala de Rugby si infrangerile din partidele test disputate in toamna anului trecut, desi el considera ca in conditiile existente participarea la competitia etalon a lumii este un miracol.

Danie Vermeulen a trebuit, conform declaratiilor sale, sa pregateasca echipa nationala cu doua antrenamente pe saptamana, din cauza inregimentarii jucatorilor la cluburile de care apartin, mai mult chiar pentru ca Namibia sa fie prezenta la World Rugby Nations Cup s-au facut eforturi considerabile.

Namibia a pierdut toate cele trei partide jucate la Bucuresti si va avea o sarcina extrem de dificila in Anglia, unde se va afla intr-o grupa alaturi de Argentina, Georgia, Noua Zeelanda si Tonga, africanii asteptand inca prima victorie la Cupa Mondiala.

Sursa foto: www.walesonline.co.uk

2,671 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response