Monday 03rd August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Nume cunoscute vor arbitra Stejarii la Cupa Mondiala de Rugby

2 iulie 2015 #RWC2015

Se cunosc deja numele arbitrilor care vor conduce partidele de la Cupa Mondiala, in ceea ce ne priveste cele patru dispute din Grupa D urmand sa fie conduse de doi cavaleri ai fluierului din Africa de Sud, respectiv un englez si un francez.

In prima partida Romania va intalni Franta, iar la centru va oficia sud-africanul Jaco Peyper, cel care a fost prezent la Bucuresti in 2012 pentru a conduce intalnirea dintre Stejari si Japonia. Unul dintre asistenti va fi Craig Joubert, iar celalalt Federico Anselmi, care a condus partide la World Rugby Nations Cup din acest an, inclusa fiind cea dintre Romania si Namibia.

Urmatorul meci al Stejarilor va fi cel cu Irlanda, in care la centru se va afla Craig Joubert, asistent la debutul nationalei noastre, nimeni altul decat arbitrul finalei Cupei Mondiale din 2011. Asistentii sai vor fi Romain Poite si Leighton Hodges, acest din urma avand in palmares trei intalniri ale Romaniei cu Ucraina in 2011 si Statele Unite, in 2012, respectiv 2014.

Experimentatul arbitru englez Wayne Barnes va conduce cea de-a treia partida a Stejarilor, impotriva Canadei, asistentii sai fiind Glen Jackson si Marius Mitrea. Pentru noi cel mai cunoscut este romano-italianul Marius Mitrea, prezent la doua dispute ale Lupilor Bucuresti si ca asistent la partidele Romania-Canada din 2013, respectiv Romania-Emerging Ireland un an mai tarziu.

Ultima partida din Grupa D va fi pentru Stejari cea contra Italiei, pe care o va conduce francezul Romain Poite, pentru a treia oara prezent la Cupa Mondiala, acesta fiind asistat de conationalul sau Mathieu Raynal si de irlandezul George Clancy.

Programul si numele arbitrilor care vor conduce partidele Stejarilor la Cupa Mondiala:
23.09.2015, Stadionul Olimpic, Londra: Romania-Franta, Jaco Peyper (Africa de Sud) – Craig Joubert (Africa de Sud), Federico Anselmi (Argentina)
27.09.2015, Stadionul Wembley, Londra: Romania-Irlanda, Craig Joubert (Africa de Sud) – Romain Poite(Franta), Leighton Hodges (Tara Galilor)
06.10.2016, Leicester Stadium, Leicester: Romania-Canada, Wayne Barnes (Anglia) – Glen Jackson (Noua Zeelanda), Marius Mitrea (Italia)
11.10.2015, Sandy Park, Exeter: Romania-Italia, Romain Poite (Franta) – George Clancy (Irlanda), Mathieu Raynal (Franta)

2,342 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. meciuri live 14 decembrie 2015 at 0:25

    Aici am citit informatii pretioase despre competitiile sportive.
    Aceasta este o pagina web importanta pentru informatii Sportive.

    Mult Succes!

Leave A Response