Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sandra Izbasa alaturi de Stejari

8 iulie 2015 First XV

Stejarii au primit la Cheile Gradistei o vizita deosebita. Alaturi de ei s-a aflat multipla campioana olimpica Sandra Izbasa, sosita in cantonamentul jucatorilor romani pentru a-i incuraja in drumul lor catre Cupa Mondiala de Rugby.

Sandra le-a vorbit jucatorilor despre reperele sportului de performanta, indiferent de disciplina care il particularizeaza – munca, talent, ambitie, daruire. A declarat ca atata timp cat iti place ceea ce faci, nu vei regreta nimic din sacrificiile pe care parcursul catre obiectivul propus le presupune. Gimnasta noastra a precizat ca ii sunt familiare provocarile vietii de sportiv, limitarile pe care le impune aceasta, dar ca toate dispar de la sine cand de pe cea mai inalta treapta a podiumului asculti intonat imnul tarii tale.

“Am inceput gimnastica la patru ani si daca ar fi sa o pot lua de la capat, as alege cu siguranta sportul de performanta. Este nevoie de disciplina, de multa munca, poate mai multa decat talent uneori, de pasiune si incredere ca nimic nu este imposibil. Inaintea participarii la o competitie aveam un pic de timp pentru mine, in care vizualizam ceea ce aveam de facut, pentru ca la momentul startului sa fiu doar eu si aparatul, fara nimeni altcineva. “

Stejarii i-au adresat Sandrei intrebari despre modul de pregatire, despre cum treci peste obstacolele vietii de sportiv, despre ce te face cel mai bun. Fiecare intrebare si-a gasit raspunsul, natural si sincer, concluzia fiind ca nu exista o reteta exacta a succesului, insa daca ar exista cateva ingrediente esentiale, ele ar fi efortul constant, dorinta de a reusi, increderea in tine si in cei care te pregatesc si sprijinul activ al celor dragi.

Sandra si-a incheiat expunerea motivationala urandu-le succes Stejarilor, pe care in aceasta toamna ii asteapta cea de a opta editie a Cupei Mondiale de Rugby.

2,693 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response