Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Ghindele s-au clasat pe pozitia a zecea la Lisabona

19 iulie 2015 7's Women

Echipa nationala feminina de rugby 7 a participat la Turneul de Recalificare pentru Jocurile Olimpice care vor avea loc anul viitor, la final Ghindele, cu o singura victorie obtinuta, au incheiat competitia pe pozitia a zecea.

In prima zi a turneului intr-o grupa din care porneau cu cea de-a patra sansa, fetele noastre au cedat in fata Irlandei si la mare lupta in confruntarile cu Ucraina, respectiv Belgia, astfel ca am ocupat ultima pozitie in clasament.

Aceasta pozitionare ne-a scos practic din cursa obtinerii primelor trei pozitii, care asigurau continuarea calificarilor la Jocurile Olimpice, in a doua zi a competitiei Ghindele luptand pentru locurile 9-12 ale turneului.

In semifinale s-a inregistrat si singura victorie a Ghindelor, un 15-10 in compania Finlandei, care a promovat in turneul Grand Prix Series de anul viitor, eseurile succesului nostru fiind marcate de Alina Dinca dubla si Gabriela Lepciuc.

Finala locurilor 9-10 a insemnat o noua partida cu Ucraina, o echipa din primul esalon valoric european, in fata careia fetele noastre au cedat si astfel in clasamentul final au ocupat pozitia a zecea.

Rezultatele Ghindelor in Turneul de Recalificare pentru Jocurile Olimpce:
Grupa B:
Romania-Irlanda 0-52
Romania-Ucraina 12-17
Romania-Belgia 12-17
Semifinalele locurilor 9-12:
Romania-Finlanda 15-10
Finala locurilor 9-10:
Romania-Ucraina 0-27

3,166 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response