Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Locul cinci pentru Romania 7’s la Lisabona

19 iulie 2015 7's Men

Echipa nationala de rugby 7 masculin a ocupat pozitia a cincea in cadrul Turneului de Recalificare pentru Jocurile Olimpice, astfel ca Romania a ratat sansa de a continua lupta pentru participarea la turneul final care va avea loc anul viitor.

Lisabona a gazduit partidele Turneului de Recalificare, iar in prima faza a competitiei echipa noastra a evoluat intr-o grupa alaturi de Germania, Lituania si Letonia, in clasamentul final acumuland o victorie si doua infrangeri.

Astfel, singurul succes al primei zile a venit in disputa cu Letonia, chiar si asa Stejarii au ramas in cursa locurilor 1-8, din pacate insa chiar in sferturile de finala am intalnit din nou Germania, echipa ramasa inca in carti pentru Rio de Janeiro, infrangerea pozitionandu-ne in batalia locurilor 5-8.

In aceasta faza am obtinut doua succese, una dramatica dupa prelungiri in fata Belgiei si o alta fara a primi puncte in finala locurilor 5-6, in care am intalnit Lituania, elevii lui Alexandru Lupu reusind astfel sa cucereasca trofeul Plate al turneului de la Lisabona.

Rezultatele obtinute de Romania 7’s in Turneul de Recalificare pentru Jocurile Olimpice:
Grupa B:
Romania-Lituania 7-29
Romania-Germania 0-45
Romania-Letonia 17-0
Sferturile de finala ale locurilor 1-8:
Romania-Germania 5-26
Semifinala locurilor 5-8:
Romania-Belgia 24-19
Finala locurilor 5-6:
Romania-Lituania 22-0

3,389 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response