Tuesday 19th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Recorduri All Blacks dupa The Rugby Championships

11 august 2015 INTERNATIONAL

In pofida infrangerii suferite de nationala Noii Zeelande in fata Australiei, in meciul decisiv pentru cucerirea titlului The Rugby Championships, cativa dintre senatorii de drept ai campionei mondiale en-titre au motive personale de satisfactie sportiva.

Astfel, capitanul echipei, Richie McCaw, a egalat recordul de partide internationale, 141, detinut pana acum de irlandezul Brian O”Driscoll, acum retras din activitate. McCaw a fost capitan pentru meciul cu numarul 104, ceea ce inseamna un alt record mondial. McCaw are toate sansele sa ramana singur in fruntea ierarhiei celor mai multe tricouri internationale, tinand cont de forma sportiva pe care a atins-o. Uvertura Dan Carter a fructificat trei lovituri de pedeapsa si a ajuns astfel la 1500 de puncte inscrise in cele 105 meciuri pentru All Blacks. Carter este detasat la acest capitol, Wilkinson, retras de pe arenele cu buturi, fiind al doilea, cu 1246 de puncte.

Sa mai amintim si de aripa Millner-Skudder, care a debutat cu doua eseuri in nationala Noii Zeelande. All Blacks va juca la finele saptamanii din nou cu Australia, avand nevoie de o victorie pentru a pastra Bledisloe Cup si, implicit, pentru a stabili un nou record, cu 13 trofee castigate consecutiv.

2,860 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response