Saturday 26th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rugbyul romanesc alaturi de Van Heerden

26 august 2015 INTERN

Proaspatul international roman, Johannes Van Heerden, devenit anul acesta eligibil conform criteriilor Rugby World, trece, in momentul de fata, printr-o grea suferinta, pricinuita de moartea mamei sale. De altfel, starea de sanatate precara a celei ce i-a dat viata l-a afectat emotional pe Johannes Van Heerden la recentul turneu de pregatire intreprins de Stejari in Marea Britanie.

El a primit permisiunea de a parasi cantonamentul echipei nationale a Romaniei, pentru a pleca in tara sa de origine, Africa de Sud, unde va participa la funeraliile mamei sale. Johannes Van Heerden este asteptat sa revina la Bucuresti in saptamana premergatoare jocului cu Tonga, din 5 septembrie, unde se spera utilizarea lui.

Van Heerden a ajuns in Romania in anul 2012, dupa transferul la CSM Stiinta Baia Mare. Cu formatia zimbrilor maramureseni a jucat de trei ori finala Cupei Romaniei, castigand trofeul in doua cazuri. Este dublu campion al Romaniei, avand in palmares si trei finale de Superliga. La ultima, 25-19 cu Farul, linia a doua de la Baia Mare a fost declarat omul meciului.

Van Heerden a fost selectionat de 12 ori in echipa Lupii Bucuresti, cu care a jucat in cupele europene. Recent, el si-a prelungit intelegerea cu CSM Stiinta Baia Mare pentru o perioada de inca trei ani.

Intreaga comunitate ovala romaneasca isi exprima sincerul regret pentru pierderea suferita de stejarul Johannes Van Heerden.

Condoleante!

4,235 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response