Friday 30th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Vlad Iordachescu arbitreaza la meciul test Canada – Fiji

4 septembrie 2015 ARBITRAJ, INTERNATIONAL
Vlad Iordachescu va arbitra la Hong Kong Cup, unde vor lua parte adversarele Stejarilor, Portugalia si Rusia.

La finalul acestei saptamani au loc cateva meciuri test in vederea pregatirii Cupei Mondiale din Anglia. Astfel, Canada, una din adversarele Stejarilor din Grupa, va intalni, la Londra, pe stadionul Twickenham Stoop, al echipei Harlequins, pe Fiji.

Meciul va avea loc duminica, 6 septembrie, de la ora 14:00, iar pe teren se va afla si un roman. Cel mai in voga arbitru tricolor al momentului, Vlad Iordachescu, a fost desemnat printre arbitrii care vor oficia aceasta intalnire. Astfel, el va face echipa la margine cu galezul Ian Davies, in timp ce la centru va fluiera francezul Mathieu Raynal. „Ma bucur ca mi s-a oferit aceasta sansa, cred ca este un lucru pozitiv pentru arbitrajul romanesc. Va fi o experienta interesanta pentru ca orice meci arbitrat la acest nivel te poate ajuta sa progresezi”, a declarat Vlad.

Vlad Iordachescu este unul dintre cei mai buni arbitri autohtoni. Printre cele mai importante meciuri in care a oficiat se numara Georgia – Portugalia din Rugby Europe Championship, dar si cinci partide in Challenge Cup, a doua competitie valorica intercluburi din Europa.

2,478 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response