Monday 08th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

Arbitri din Franta si Anglia vor conduce partida Romania-Tonga

5 septembrie 2015 INTERN
Arbitrii din Franta si Anglia la meciul Romania - Tonga.

Romania – Tonga, ultima partida test inaintea participarii Stejarilor la Cupa Mondiala va fi condusa de o brigada de arbitri din Franta si Anglia cu Pascal Gauzere la centru, acesta pregatindu-se si el pentru a imparti dreptatea pe stadioanele din Anglia.

Pascal Gauzere s-a nascut pe 23 aprilie 1977 si inainte de a imbratisa cariera de arbitru a evoluat in linia a treia a echipei Montfort-en-Chalosse din Federale3, o suspendare primita la varsta de 21 de ani si o recomandare bine-venita orientandu-l catre arbitraj.

Din 2001 Gauzere a devenit cavaler al fluierului ,cinci ani mai tarziu debutand in Top 14. Prima experienta internationala a fost o partida de la Campionatul Mondial de juniori din 2009 cand a oficiat la intalnirea dintre Tonga si Tara Galilor pentru ca in 2010 sa conduca finala NouaZeelanda-Australia in cadrul aceleiasi competitii.

Georgia-Canada, a fost prima partida test din cariera arbitrului francez in 2010, an in care a venit si in Romania pentru intalnirea dintre Stejari si Tunisia. Acea disputa a avut loc la Buzau iar echipa noastra nationala s-a impus continuandu-si drumul catre calificarea la CupaMondiala din 2011.

In present cartea de vizita a lui Pascal Gauzere contine toate marile competii, Six Nations, Champions Cup, Challenge Cup, Top 14 sau Pro 12 fiind nominalizat pe lista arbitrilor care vor conduce partidele de la Cupa Mondiala din Anglia.

Asistentii lui Pascal Gauzere sunt Alexande Ruiz, prezent la partida din calificarile pentru Challenge Cup de anul trecut, Calvisano –Lupii Bucuresti si englezul Matthwe Carley care a condus tot o partida Calvisano-Lupii Bucuresti, dar din faza grupelor in luna ianuarie 2014.

SURSA FOTO: www.stade.fr

1,667 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response