Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Leigh Halfpenny rateaza Cupa Mondiala

8 septembrie 2015 #RWC2015, INTERNATIONAL
Halfpenny va rata Cupa Mondiala.

Unul dintre titularii de baza ai nationalei Tarii Galilor, fundasul Leigh Halfpenny va rata Cupa Mondiala din Anglia din cauza unei accidentari suferite in partida test de sambata, cu Italia.

In minutul 69 al partidei castigate greu de galezi, cu 23-19, Leigh Halfpenny s-aaccidentat cand a incercat sa recupeze un balon de urmarire trimis periculos de italianul Canna, moment in care genunchiul fundasului cu 65 de selectii pentru “penele de strut” a cedat.

Halfpenny, care a imbracat si tricoul Leilor Halfpenny va rata Cupa Mondiala. Britanici, in memorabilul turneu castigat de acestia impotriva Wallabies in 2013,a participat o singura data in cariera sa la CupaMondiala, in urma cu patru ani cand a avut sansa sa-i duca pe galezi in finala. Atunci insa din lovitura de pedeapsa de la 50 de metri a nimerit bara transversala.

Tot dupa partida cu Italia, un alt jucator din lotul anuntat de antrenorul neo-zeelandez, Warren Gatland este incert, mijlocasul la gramada, Rhys Webb, depre a carui situatie medicii vor da verdictul final in zilele urmatoare.

Lista absentelor notabile de la CupaMondiala, din diverse motive, devine tot mai consistenta, acesta continand deja nume precum: Charles Piutau, Christian Leali’ifano, Steffon Armitage, Napolioni Nalaga, Gordon D’Arcy, James Pritchard, Todd Clever, Manu Tuilagi, JamesHorwill, Israel Daggsau sau Andrew Trimble.

FOTO: www.walesonline.co.uk

1,667 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response