Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

24 de donatori la campania sustinuta de Federatia Romana de Rugby

11 septembrie 2015 INTERN, Stiri
24 de donatori la campania sustinuta de FRR.

Federatia Romana de Rugby a continuat campania de donare de sange, avandu-i alaturi pe cei de la Prisum International, cu a treia donare din 2015. Vineri, 11 septembrie, in sala de conferinte a Federatiei Romane de Rugby, de pe Bd. Marasti nr.18-20, sector 1, Bucuresti, a fost amenajat un centru de donare respectand toate regulamentele in vigoare.

Astfel, la sfarsitul actiunii s-a inregistrat un numar de 24 de donatori si trei respinsi. Printre primii care au donat sange s-a aflat si presedintele FRR, Haralambie Dumitras.

„Este un gest normal pentru semenii nostri, un gest pe care trebuie sa il facem neconditionat. Ma bucur ca Federatia de Rugby sprijina evenimentele de acest fel si ne dorim ca pe viitor sa continuam aceasta campanie. Ii incurajez pe toti cei care pot face un gest atat de mic, dar cu semnificatii atat de mari, sa vina si sa doneze”, a declarat acesta.

Printre donatori s-au aflat si rugbisti, unul dintre acestia fiind si Andrei Robert, legitimat la Steaua. „Am dorit sa donez si anul trecut insa nu aveam varsta legala, acum sunt aici si ma bucur ca pot face acest lucru. Sunt oameni care au nevoie de acest ajutor si sta in puterea noastra sa facem asta. Ma bucur ca am convins-o si pe prietena mea sa vina sa doneze si vom incerca sa fim donatori constanti„ a spus acesta.

Urmatoarea campanie care se va organiza la sediul FRR va fi pe 18 decembrie.

1,497 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response