Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

O noua finala siberiana in campionatul Rusiei

12 septembrie 2015 INTERNATIONAL, TURNEE
O noua finala siberiana in campionatul Rusiei

Campionatul de rugby al Rusiei a ajuns la faza finala. Cele doua mari rivale din Peninsula Siberia, Krasnyi-Yar si Enisei, ambele din Krasnoyarsk, vor juca din nou, cu trofeul pe masa, intr-o dubla mansa. Primul meci va avea loc pe data de 15 septembrie, cu incepere de la ora 15.00, pe terenul lui Krasnyi-Yar, in timp ce returul este programat in data de 23 septembrie.

Meciurile directe din sezon, intre combatante, o plaseaza ca favorita certa la castigarea titlului pe Enisei, fosta echipa a antrenorului stelist George Sava. Enisei s-a impus in toate cele trei meciuri contra concitadinei Krasnyi-Yar, cu scorurile de 19-10, 13-3, respectiv 16-12.

Pentru medalia de bronz vor lupta, de asemenea in dubla mansa, VVA Monino si Metalurg. In acest sezon, noua echipe au luat parte la campionatul rugbystic al Rusiei. Una dintre ele, Kuban, a abandonat dupa patru etape, iar restul meciurilor au fost omologate la masa verde, cu scorul de 30-0, in favoarea adversarelor. Dupa un prim tur in sezonul regulat, primele patru clasate au intrat in play-off, unde au jucat fiecare cu fiecare, de cate doua ori. La fel s-au intamplat lucrurile si in play-out, in grupa locurilor 5-8.

Conform clasamentelor, primele doua din play-off au primit dreptul de a juca in finala.

2,191 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response