Wednesday 08th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Echipa Frantei a ajuns la Londra si efectueaza astazi primul antrenament

13 septembrie 2015 #RWC2015

Finalista a editiei precedente a Rugby World Cup, echipa Frantei a ajuns la Londra. ”Cocosii” n-au mai calatorit cu trenul (EuroStar), asa cum o fac deseori atunci cand joaca in Turneul celor 6 Natiuni, in Anglia, ci au preferat avionul. Adversari ai echipei Romaniei, pe 23 septembrie, oamenii lui Philippe Saint-Andre si-au stabilit tabara la Selsdon Park Hotel, iar astazi au programat primul antrenament.  

La sosire (Foto: FFR/I. Picarel), francezii au avut surpriza de a gasi o vreme frumoasa, cerul fiind insorit in capitala Regatului Unit, iar termometrele aratand 20 de grade Celsius. Imbracati la patru ace, ei vor locui timp de unsprezece zile in sudul Londrei. Aflat intr-o zona cu multa verdeata, in districtul Croydon, Selsdon Park Hotel este construit din caramida rosie si dispune de teren de golf, piscina si spa.

Jucatorii echipei de rugby a Frantei au fost intampinati de ziaristi si  de alti membri ai delegatiei sositi mai devreme in Londra. Ei au transportat materialul de antrenament, echipamentul, precum si o antena parabolica destinata receptionarii posturilor tv din Hexagon. ”Totul este pregatit. Membrii echipei noastre au ajuns si s-au instalat in camere in liniste”, a declarat Patrice Lagisquet, responsabil cu pregatirea liniei de treisferturi a echipei Frantei, pentru site-ul oficial al Cupei Mondiale. Jucatorii s-au cazat in camere duble, cu exceptia capitanului si a doi ”uriasi”, centrul de treisfeturi Mathieu Bastareaud si pilierul Uini Atonio.

Echipa Frantei va efectua, astazi, o prima sesiune de pregatire, pe un teren de antrenament aflat la zece minute de hotel. Acesta se gaseste intr-o scoala (Trinity School) si beneficiaza de o infrastructura moderna.

La ora 17.00, francezii vor sustine o conferinta de presa la hotel.

Echipa Frantei face parte din Grupa D, alaturi de Romania, Irlanda, Italia si Canada.

2,338 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response