Monday 03rd August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Francezii au fost intampinati de o multime de copii la antrenamentul de la Trinity School

14 septembrie 2015 #RWC2015

In ziua urmatoare sosirii lor la Londra, componentii echipei de rugby a Frantei, adversara a Romaniei in Grupa D, au efectuat un prim antrenament de circa o ora pe terenul de la  Trinity School. Selectionerul Philippe Saint-Andre a declarat ca pana la partida de debut la Cupa Mondiala, contra Italiei (19 septembrie, Stadionul Twickenham din Londra), a mai ramas o saptamana in care jucatorii sai vor efectua antrenamente scurte si intense, cu accent pe recuperare.

Cei 31 de componenti ai echipei Frantei au pus din nou ghetele in picioare. Ei au fost intampinati la intrarea in baza de la Trinity School de o multime de copii (Foto: FFR/I. Picarel), iar apoi s-au retras pe terenul gazonat si ferit de privirile indiscrete. Mai intai s-a lucrat sapte contra sapte, cu opozitie, iar apoi si-a facut aparitia si balonul, ”Italienii se apara bine. Ei raman puternici in ceea ce priveste castigarea balonului… Iata de ce ne-am axat sedinta pe zonele de ruck”, a explicat Philippe Saint-Andre.

Antrenamentul a fost limitat la o ora fiindca intreg staff-ul tehnic al echipei Frantei urmareste sa nu-i oboseasca foarte tare pe jucatori. ”Prin pregatirea de acum se doreste ca sambata sa fim cu un potential de suta la suta. Este bine ca am revenit pe teren dupa doua zile fara actiune”, a declarat jucatorul de linia a treia Damien Chouly pentru site-ul oficial al Cupei Mondiale 2015.

Aflati intr-un grup restrans de jucatori cu accidentari usoare, ”troacarii” Noa Nakaitaci si Wesley Fofana, precum si talonerul Dimitri Szarzewski au lucrat cu preparatorul fizic, acesta rezervandu-le ”o portie” de exercitii foarte intense.

Echipa Frantei va debuta la Rugby World Cup 2015 pe 19 septembrie, contra Italiei, pe Stadionul ”Twickenham” din Londra. Patru zile mai apoi, pe Arena Olimpica din capitala Regatului Unit ”cocosii” vor juca impotriva Romaniei.

2,482 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response