Wednesday 08th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Caricaturile Stejarilor vor fi licitate in scop caritabil

15 septembrie 2015 #RWC2015, First XV, NATIONALA
Caricaturile care ii reprezinta pe Stejari vor fi licitate in scopuri caritabile.

Nationala de rugby a Romaniei se pregateste pentru a participa la Cupa Mondiala, competitie ce va debuta pe 18 septembrie. Inainte de plecarea in Anglia, Stejarii au participat la o conferinta de presa unde a fost lansata si o actiune cu scop caritabil . Astfel, in cadrul unei licitatii cu vanzare au fost expuse caricaturile tuturor jucatorilor si ale staff-ului tehnic al echipei nationale de rugby. Realizate de Tatiana Tanase, aceste portrete vor fi scoase la vanzare in mediul online, pe facebook.

„Este o initiativa frumoasa, caricaturile sunt reusite, au fost scoase perfect in evidenta trasaturile de caracter ale fiecaruia. Mi-a placut ca in spatele fiecarui portret a stat o poveste, o gluma facuta intre noi. Ne-am amuzat, a fost o surpriza frumoasa”, a declarat capitanul echipei, Mihai Macovei.

Pretul de pornire al unei caricaturi este de 100 lei, castigator fiind declarat cel care va licita suma mai mare prin intermediul comentariilor. “Este o caricatura ce seamana cu originalul, realizata pe baza unei descrieri a jucatorului, la care am adaugat acele elemente specifice fiecaruia, de la porecle, la glumele care se fac intre ei, totul pentru a da mai multa culoare si detaliu portretului”, a explicat Tatiana Tanase, realizatoarea acestor caricaturi.

Fiecare caricatura poarta si autograful jucatorului pe care il infatiseaza.

Scopul acestei licitatii este de a aduna fonduri pentru a suporta cheltuielile trimiterii unui junior de perspectiva la una din Academiile de Rugby cu traditie, din strainatate.

2,419 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response