Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Alain Rolland: “Vad imbunatatiri la echipa Romaniei”

24 septembrie 2015 #RWC2015

Celebrul arbitru, Alain Rolland, s-a aflat cateva zile alaturi de Stejari  in timpul antrenamentelor acestora pentru meciurile Cupei Mondiale.

Delegatul World Rugby s-a asigurat ca Stejarii sunt familiarizati cu stilul de arbitraj practicat la turneul final din Anglia.

“Incerc sa-i fac pe jucatori sa inteleaga pe ce vor pune accentul arbitri la acest turneu. Particip la antrenamentele acestora si arbitrez anumite parti din pregatirea lor si incerc sa le evidentiez anumite greseli sau potentiale greseli”.

Alain Rolland spune despre nivelul rugbyului romanesc: “De fiecare data cand petrec timp cu echipa observ imbunatatiri si Lynn si echipa de antrenori fac o treaba excelenta. De asemenea, jucatorii s-au dedicat foarte tare si entuziasmul lor este de admirat. Multi dintre jucatori profita de ocazie si ma intreaba ce au voie si ce nu au voie sa faca, ceea ce cred ca este foarte bine pentru ca ei sa-si poata imbunatati nivelul de joc”.

Alain Rolland a debutat ca arbitru international la meciul dintre Tara Galilor si Romania in 2001. Doar doi ani mai tarziu acesta a fost delegat la Cupa Mondiala din Australia, iar in 2007 a arbitrat finala Cupei Mondiale din Franta.

2,921 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response