Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Krasnyi-Yar, surprinzatoarea campioana a Rusiei

24 septembrie 2015 INTERNATIONAL
Krasnyi-Yar, surprinzatoarea campioana a Rusiei.

Ieri, 23 septembrie, a avut loc returul finalei campionatului Rusiei la rugby. Enisei, echipa organizatoare a acestui meci decisiv, castigase in prima mansa, pe terenul marii rivale concitadine, Krasnyi-Yar Krasnoyarsk, cu scorul de 21-18.

Majoritatea specialistilor rusi opinau ca Enisei este deja virtual campioana, ipoteza intarita de startul foarte bun al gazdelor, care in minutul 30 conduceau cu 10-3. Enisei a reusit un eseu prin Simonov, iar Kusnarev a transformat si a mai inscris dintr-o penalitate. Finalul de repriza a insemnat o dezlantuire totala a formatiei oaspete, excelent condusa de inchizatorul moldovean Oleg Prepelita. Acesta a fost impecabil in gramada ordonata, iar in jocul deschis s-a dovedit lucid pasator, placheur de temut, dar si varf de lance la fazele ofensive. Pana la pauza, oaspetii au trecut in avantaj, intrand la vestiare cu 15-10.

Repriza secunda a insemnat un sah etern, cele doua formatii încercând sa se anihileze reciproc. Fiecare echipa a mai inscris doar cate 3 puncte, Krasnyi-Yar fiind autoarea unui dropgol, prin Apikotoa. Kusnarev a punctat pentru Enisei, in partea secunda, in timp ce reusitele campionilor au fost consemnate in dreptul Apikotoa si Otrokov, eseuri, Riabov, transformare si eseu, plus dropgolul amintit.

A fost singura victorie din actuala stagiune, pe care Krasnyi-Yar a obtinut-o in fata celor de la Enisei.

Foto: yar-rugby.ru

1,882 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response