Saturday 08th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cupa Mondiala strica traditia London Double Heather

28 septembrie 2015 #RWC2015
Cupa Mondiala strica traditia London Double Heather.

Conservatorismul britanic a primit o lovitura, metaforic vorbind, in anul organizarii Cupei Mondiale de rugby in Insula. Din cauza turneului final pe care il urmarim in aceste zile, forul rugbistic englez a fost obligat sa abdice de la traditia organizarii in prima etapa a campionatului intern, a celebrului London Double Heather.

Astfel, celebrul cuplaj de pe Twickenham va avea loc in etapa a cincea, in data de 28 noiembrie. Atunci se vor confrunta, in deschidere, Saracens si repromovata Worcester Warriors, dupa care, spectacolul va urma cu confruntarea dintre London Irish si London Wasps.

Traditia London Double Heather a fost instituita in anul 2004 si reuneste, de regula cele patru echipe londoneze, din Aviva Premiership. Cele doua meciuri sunt urmarite de peste 70 000 de spectatori. Editia 2015-2016 a Aviva Premiership va pleca la drum in data de 16 octombrie.

Campionatul englez de top reuneste la start, ca si in anii precedenti, 12 echipe. La finele sezonului regulat, cu 22 de etape in alcatuire, primele patru clasate se califica in semifinale.

1,902 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response