Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Curs de instructor tag rugby organizat de FRR

30 septembrie 2015 INTERN
Curs de instructor rugby tag organizat de FRR.

Federatia Romana de Rugby organizeaza vineri, 16 octombrie, cu incepere de la ora 10:00 in sala de conferinte a FRR, un curs pentru instructori de tag rugby .

Cursul este destinat atat profesorilor de educatie fizica si sport din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, cat si profesorilor de la alte discipline.

Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice(M.E.C.S) si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (C.O.S.R) organizeaza in fiecare an scolar, sub denumirea ” OLIMPIADA GIMNAZIILOR”, competitii scolare de masa pentru clasele V-VIII. Anul competitional sportiv scolar incepe la data de 1 octombrie 2015 de ”ZIUA SPORTIVULUI SCOLAR”.

OLIMPIADA GIMNAZIILOR – isi propune ca obiectiv:
– atragerea unui numar cat mai mare de copii catre sport;
-dezvoltarea ariei de selectie pentru practicarea sportului de performanta la nivel national;
-depistarea tinerelor talente;
-educarea tinerilor in spiritul unui mod de viata activ;
-asigurarea oportunitatilor competitionale adecvate varstei ca factor care influenteaza procesul de formare a sportivilor;
-transpunerea experientei olimpice multisport intr-un program national;
-constientizarea parintilor privind rolul educativ al sportului si al olimpismului. (Regulament de org. si desfasurare cap. II, Scopul si obiective).

Cursantii vor fi instruiti de traineri ai Federatiei Romane de Rugby, participarea fiindu-le recunoscuta oficial printr-o diploma emisa de catre forul de specialitate.

Cererea de inscriere poate fi solicitata la adresa de email cristi.almas@frr.ro pentru a putea fi trimisa pana pe data de 15 octombrie.

2,261 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response