Tuesday 19th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

Canada nevoita sa inlocuiasca doi jucatori din lotul initial

1 octombrie 2015 #RWC2015
James Pritchard a fost chemat in lotul Canadei.

Urmatorul adversar al Stejarilor va fi Canada, cu purtatorii frunzei de artar urmand sa ne intalnim pe 6 octombrie la Leicester, o partida extrem de importanta pentru ambele echipe care au déjà cate doua infrangeri in economia clasamentului Grupei D.

Dupa infrangerea la scor in fata Irlandei, nord-americanii l-au pierdut pe Liam Underwood, accidentat, astfel ca antrenorul neozeelandez Kieran Crowley a trebuit sa-l inlocuiasca cu veterenul James Pritchard, surpinzator lasat in afara lotului initial deplasat in Anglia.

James Pritchard s-a nascut in Australia si datorita originii canadiene a bunicului sau a devenit eligibil pentru nationala frunzei de artar. A debutat in 2003, iar de atunci a adunat 61 de selectii fiind liderul all-time al punctelor marcate, in numar de 607 cu trei prezente la turneele finale ale Cupei Mondiale in 2003, 2007 si 2011.

Cea de-a doua partida, impotriva Italiei, a dus la o noua pierdere pentru canadieni, astfel ca centrul Connor Braid a trebuit sa fie inlocuit cu Patrick Parferey , care la 23 de ani are 7 selectii , ultima chiar impotriva Romaniei in partida test disputata anul trecut la Bucuresti.

Pentru Canada deocamdata atentia este indreptata catre urmatorul adversar, Franta, partida care va avea loc pe 1 octombrie .

FOTO: rugbyworldcup.com

1,267 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response