Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Nationala de rugby 7 feminin s-a reunit in ultimul cantonament al anului, la Predeal

26 octombrie 2015 7's Women
Nationala de rugby 7 feminin s-a reunit in ultimul cantonament al anului.

Nationala de rugby 7 feminin s-a reunit in ultimul cantonament al anului, la Predeal. Stagiul de pregatire este unul inedit, care combina antrenamentele cu activitati menite sa consolideze coeziunea grupului. Astfel, Ghindele au alternat o zi de antrenamente cu una petrecuta la diverse activitati outdoor, cum ar fi trasul cu pusca la tinta fixa, plimbari cu bicicleta in padure sau o vizita la Aqua Parc.

Stagiu dureaza 10 zile, dupa care fetele se vor intoarce la echipele de club pentru reluarea Campionatului National de Rugby 7. „ Este un cantonament mai special, in care pe langa antrenamentele obisnuite de rugby incercam sa omogenizam si sa consilidam grupul prin activitati cat mai diverse. In plus se analizeaza atent evolutia fiecarei jucatoare la toate turneele din acest an, stam de vorba despre acest lucru si incercam sa ne propunem obiective indraznete pentru anul urmator”, ne-a declarat antrenorul Claudiu Dumitru.

Staful tehnic, format din antrenorii Dumitru Claudiu si Marius Iacob, tine cont ca jucatoarele convocate sunt in plina desfasurare a Campionatului National, iar antrenamentele sunt facute la un nivel care sa le ajute sa ramana concentrate pentru competitie. „Pentru ca de obicei cantonamentele la echipa nationala dureaza o luna si antrenamentele sunt solicitante, ne-am gandit sa nu fie o pregatire prea solicitanta fizic si sa le oferim si cateva momente mai libere si in afara terenului de antrenament. Prin actiunile pe care le fac impreuna, fetele ajung sa se cunoasca mai bine, sa interactioneze mai bine chiar si pe teren”, a continuat antrenorul Claudiu Dumitru.

Jucatoarele selectionate:
Sandu Ana Maria, Lepciuc Gabriela , Anghel Roxana , Branza Andreea, Alina Puantas, Hirjete Irina ,Dinca Alina, Rusu Monica, Matei Linda, Crisan Bianca, Roxana Ilies, Radu Madalina, Dinita Alina,Cucu Madalina, Gabor Georgiana Elena Loredana.

In acest an competitional, Ghindele au castigat Turneul de la Nancy si au ocupat locul secund la Sevens Amsterdam , iar la Campionatul European de la Kaunas (Lituania), au terminat pe locul 4, dupa ce au cedat in finala mica, in fata Suediei.

2,177 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response