Tuesday 01st December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Vadim Cobilas a serbat meciul 100 la Sale cu un succes in AVIVA Premiership

26 octombrie 2015 AVIVA PREMIERSHIP
Vadim Cobilas a semnat cu Bordeaux.

Pilierul moldovean Vadim Cobilas a fost omagiat de catre coechipierii de la Sale Sharks, dar si de catre suporterii acestei formatii, pentru faptul ca a jucat in meciul cu numarul 100. Partida a coincis cu victoria impotriva celor de la Worcester, cu scorulde 27-13. Cobilas a fost titular ca pilier dreapta, fiind inlocuit in repriza secunda. In sezonul anterior el s-a bucurat de un record aparte, fiind singurul jucator care a evoluat in toate cele 22 de meciuri de campionat, dar si in cele 6 de Cupa Campionilor Europeni. Rechinii au acumulat bonusul ofensiv, dupa patru eseuri semnate de Cipriani, Seymour, Beaumont si Leota. Incercarea de onoare pentru oaspeti a fost marcata de catre Arr.

Gloucester a pierdut pe teren propriu in fata lui Saracens, cu 17-15. Aripa Elery a deschis scorul pentru oaspeti cu un eseu, in minutul 14, care s-a dovedit a fi unicul al intalnirii. La pauza, Saracens, fara Catalin Fercu pe raportul oficial, a condus cu 11-6.

Northampton s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Newcastle, cu scorul de 42-16. Day si Foden au realizat fiecare cate doua eseuri, iar Burrell a culcat balonul in terenul oaspete de tinta. Falcons a punctat cu un eseu spectaculos, al lui Penny.Londond Wasps si-afructificat avantajul terenului propriu, castigand greu in fata lui Bath, cu16-9. Eseul de penalitate acordat in minutul 53 a fost decisiv pentru desprinderea gazdelor, care au condus la pauza cu 6-3. Exeter este o alta echipa care a luat bonificatia ofensiva, dupa victoria cu 38-11 in fata lui London Irish. Ploaia de eseuri a fost semnata de catre Steenson, Armand,Cowan-Dickie, Short si Nowell de doua ori. De partea cealalta, londonezii auavut si ei o incercare onorifica, prin Cowan, dupa pauza.In derby-ul duminicii,Leicester Tigers a castigat in fata lui Harlequins, cu 22-19. Jocul s-a transat in minutul 71, cand Pearce a marcat unicul eseu al gazdelor, care, prin acea reusita transformata, au castigat meciul. Inainte de pauza, Harlequins inscrisese o incercare prin Evans. La jumatatea meciului, oaspetii conduceau la limita, cu 13-12.

In aceasta runda s-au acordat doua bonusuri ofensive (Northampton si Exeter) si trei bonusuri defensive (Gloucester, Bath si Harlequins).

Clasament:
1. Saracens 9 puncte
2. Leicester 8
3.Exeter6
4. Northampton6
5. Gloucester5
6. Harlequins5
7. LondonWasps 5
8. Bath 5
9. Sale 5
10. Worcester 4
11. Newcastle 0
12. London Irish 0

FOTO: sportinglife.com

1,898 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response