Monday 24th February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Federatia Romana de Rugby este alaturi de familiile indurerate in urma tragediei de vineri seara.Competitiile se vor desfasura si va fi pastrat un minut de reculegere

31 octombrie 2015 Stiri
Federatia Romana de Rugby este alaturi de familiile indurerate in urma tragediei de vineri seara.Competitiile se vor desfasura si va fi pastrat un minut de reculegere inainte de inceperea lor.

Federatia Romana de Rugby isi exprima sprijinul si compasiunea fata de victimele tragediei de vineri seara, 30 octombrie, din Clubul Colectiv, din Capitala. In acest sens, FRR recomanda tuturor angajatilor si familiilor acestora, sportivilor si apropiatilor lor, sa doneze sange pentru a veni in sprijinul eforturilor de salvare si recuperare a celor afectati in incediu.

Pe de alta parte, Ministerul Tineretului si Sportului (MTS) isi exprima compasiunea și solidaritatea fata de familiile celor afectati în evenimentul din 30 octombrie 2015 din Capitala si declara perioada 31.10.2015 – 02.11.2015 zile de doliu national. Oficialii MTS le cer tuturor responsabililor de institutii, atat la nivel central, cat si la nivel teritorial si aflate in subordinea MTS, sa se conformeze prevederilor legale cu privire la evenimente de aceasta natura.

„De asemenea, MTS recomandă tuturor responsabililor implicați în organizarea de evenimente de natură sportivă, culturală și de tineret să păstreze în perioada 31.10.-02.11.2015 un minut de reculegere în memoria victimelor, la începerea fiecărui eveniment. În cazul competițiilor sportive, participanții sunt obligați să concureze purtând banderolă neagră”, se arata in comunicatul emis de Ministerul Tineretului si Sportului.

Astfel, competitiile din rugbyul romanesc se vor desfasura la datele si orele prevazute, insa inaintea fiecarui meci va fi tinut un minut de reculegere, iar jucatorii vor evolua cu banderole negre.

27,699 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

  1. Bella 24 martie 2017 at 10:00

    Keep these arltcies coming as they’ve opened many new doors for me.

  2. free ninjakiwi coins hack 8 mai 2017 at 18:44

    skriver:Fast det var ju inte så lovande att det bara var mineralolja i dem :/ Blir nog ett extra lack istället SaintBella bloggade just följande inlägg:

Leave A Response