Monday 25th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Fiji este noua campioana mondiala militara

31 octombrie 2015 INTERNATIONAL
Transilvania trimite 26 de sportivi nascuti 2000 la selectia nationala de la Baia Mare

Fiji este noua campioana mondiala militara, dupa victoria repurtata impotriva selectionatei British Army, cu scorul de 30-10, in finala editiei a doua a Cupei Mondiale rezervate militarilor. Locul al treilea a fost impartit de echipele Frantei si Noii Zeelande, acestea fiind învinsele din semifinale.

Fiji castigase in penultimul act cu 35-12 in fata soldatilor francezi, in timp ce neo-zeelandezii fusesera depasiti de gazde, cu scorul de 40-12.

Finala si semifinalele au avut loc pe stadionul Twickenham Stoop, cel pe care isi disputa meciurile de pe teren propriu Harlequins. Aceasta arena se afla in acelasi cartier cu celebrul stadion care astazi va gazdui finala Cupei Mondiale.

La editia a doua a Cupei Mondiale militare au participat 12 echipe, dintre care trei ale fortelor armate britanice. Chiar daca nu au avut rezultate deosebite, formatii precum Georgia sau Japonia au lasat impresii excelente.

Urmatoarea editie a Cupei Mondiale militare va avea loc in Japonia, peste patru ani, la fel, in paralel cu Cupa Mondiala.

1,534 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response