Saturday 11th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Pana pe 6 noiembrie te mai poti inscrie la Academia de Rugby

3 noiembrie 2015 Stiri
Pana pe 6 noiembrie te mai poti inscrie la Academia de Rugby.

Federatia Romana de Rugby organizeaza o noua serie de cursuri pentru antrenori, in cadrul Academiei de Rugby. Astfel, in perioada noiembrie 2015 – martie 2016, FRR va organiza cursurile pentru promotia ajunsa la numarul 12. „Este importanta continuitatea perfectionarii antrenorilor si crearea unor standarde a antrenorilor care ies de pe bancile Academiei. Ramane insa problema implementarii la nivelulul cluburilor a cunostintelor si a deprinderilor celor ce urmeaza aceste cursuri”, a spus Daniel Mitrea, Director de Inalta Performanta al FRR.

Inscrierile se vor face pe adresa frr@frr.ro pana la data de 06. 11.2015 in baza unui dosar ce trebuie sa cuprinda:

1.CV personal
2. Scrisoare de intentie prin care sa justifice de ce doresc sa urmeze cursurile Academiei
3. Recomandare din partea clubului sau a Directorilor Regionali de Dezvoltare

Cursurile vor incepe in perioada 9 – 13 noiembrie (primul modul).

Academia de Rugby este un proiect al Federatiei Romane de Rugby prin care s-a incercat din 2004 pana in prezent sa se identifice si sa se formeze jucatori si antrenori, in vederea asigurarii continuitatii activitatii performante a acestora.

Pregatirea pe care o ofera acest proiect acopera toate sectoarele esentiale ale unei formari unitare din punct de vedere sportiv – cel medical, fizic, nutritional, si bineinteles cele specifice postului / rolului fiecarui cursant.

2,637 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response