Saturday 26th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rovigo a suferit prima infrangere in Campionato Eccellenza

10 noiembrie 2015 INTERN
Rovigo a suferit prima infrangere in Campionato Eccellenza.

Viitoarea adversara a Timisoarei Saracens in calificarile pentru European Rugby Challenge Cup, Rovigo a facut primul pas gresit in actuala editie a campionatului din Italia, fiind invinsa de fosta campioana, Mogliano.

Derbyul etapei a V-a din Campionato Eccellenza s-a disputat pe Stadio Maurizio Quaggia, unde Mogliano a primit vizita lui Rovigo.Inceputul jocului a fost favorabil vizitatorilor care au condus prin punctele marcate de Basson din doua lovituri de pedeapsa, dar Mogliano a preluat initiativa si a intors rezultatul.

In minutul 60, fosta campioana din 2013, conducea cu 23-12, astfel ca in ciuda efortului facut pe final de Rovigo, eseu Van Niekerk, respectiv o transformare si o lovitura de pedeapsa semnate de Mantelli nu au mai putut schimba soarta partidei, victoria revenind lui Mogliano cu rezultatul de 23-22.

O alta viitoare adversara a timisorenilor, Fiamme Oro s-a impus cu 33-16 pe terenul lui L’Aquila, pentru care de acesta data in teren s-au aflat inca din primul minut Vlad Badalicescu si Dennis Perju, remarcatul acestui joc fiind inchizatorul romanilor, Gianmarco Duca, autor a doua eseuri. L’Aquila a suferit cea de-a cincea infrangere consecutiva si se afla pe ultima pozitie a clasamentului.

Calvisano a egalat-o la puncte pe Rovigo gratie victoriei obtinute greu in deplasare contra lui Lazio(14-11), doua eseuri avandu-i ca autori pe Minozzi si Giammarioli asigurand succesul galben-negrilor.

Moldoveanul Andrei Mahu a fost titular pentru Piacenza in partida de la Viadana pe care gazdele au castigat-o categoric, rezultat 45-0 in urma marcarii a sapte eseuri, in timp ce Padova s-a impus in fata celor de la San Dona(39-18) si ocupa pozitia a treia in clasamentul primului esalon valoric din Italia.

Clasament:
1.Rovigo-20p(176:73)
2.Calvisano-20p(128:68)
3.Padova-19p
4.Mogliano-14p
5.Viadana-14p
6.Fiamme Oro-11p
7.San Dona-9p
8.Lazio-9p
9.Piaceanza-2p
10 L’Aquila- -4p

FOTO: rugbymeet.com

1,657 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response