Monday 28th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Victorii pentru Rovigo si Fiamme Oro in calificarile Challenge Cup

16 noiembrie 2015 CHALLENGE CUP
Victorii pentru Rovigo si Fiamme Oro in calificarile Challenge Cup.

Rovigo si Fimme Oro, doua dintre viitoarele adversare ale Timisoarei Saracens in lupta pentru calificarile pe tabloul principal al European Rugby Challnege Cup au debutat cu victorii in prima etapa a fazei calificarilor.

Liderul din Campionato Eccellenza, Rovigo a primit vizita portughezilor de la GD Direito in fata carora a obtinut o victorie cu bonus ofensiv, rezultat 29-19, un eseu de penalizare si alte trei reusite in terenul de tinta avandu-i ca autori pe Boggiani, Ferro si Riedo ducand la succesul de cinci puncte al italienilor.

Cealalta reprezentanta a Italiei, Fiamme Oro s-a deplasat la Bruxelles, acolo unde Royal Kituro a intrat in istorie ca prima echipa belgiana prezenta intr-o competitie europeana inter-cluburi. In ciuda victoriei cu 24-6, eseuri Masaro, Marinaro si Valcastelli, italienii nu au luat bonusul ofensiv, iar in urmatoarea runda vor avea de infruntat pe conationalii de la Mogliano.

Pe 21 noiembrie sunt programate patru partide contand pentru cele doua grupe de calificare, atunci va intra in lupta si Timisoara Saracens care va intalni reprezentanta Spaniei, Valladolid Rugby, celelalte trei intalniri fiind:

GD Direito-Heidelberger RK
Royal Kituro-Rovigo
Fiamme Oro-Mogliano

FOTO: agorasportonline.it

1,649 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response