Monday 26th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rusia a invins Portugalia in Cupa Natiunilor de la Hong Kong

17 noiembrie 2015 INTERNATIONAL
Rusia bonus ofensiv cu Germania in etapa a doua a returului din Cupa Europeana a Natiunilor.

Doua dintre viitoarele adversare ale Stejarilor in European Rugby Championship, Portugalia si Rusia s-au intalnit in prima etapa a Cupei Natiunilor gazduita de Hong Kong, victoria revenind ursilor cu rezultatul de 23-12.

Portugalia a intrat mai bine in joc si Manuel Costa a concretizat doua lovituri de pedeapsa, dupa care Otrokov a ratat ambele posibilitati de a marca din fata butului advers, totusi Yanyushkin a adus egalitatea inainte de pauza preluand rolul de transformer al rusilor.

Inceputul partii secunde a fost identic cu cel al primei reprize, Manuel Costa a dus scorul la 12-6 in favoarea lusitanilor, replica elevilor lui Alexander Pervukhin a constat insa in doua eseuri, avandu-i ca autori pe Artemyev si Galinovskiy, fara ca Os Lobos sa mai puncteze in statistica meciului.

Ambele eseuri au fost transformate de Yanyushkin, care cu trei minute inainte de final a marcat si din lovitura de pedeapsa, astfel ca Rusia s-a impus cu rezultatul de 23-12 in fata Portugaliei. Capitanul invigatorilor, Vasily Artemyev a considerat ca cel mai important aspect este acela ca echipa sa nu a primit eseu in fata unui adversar cu o inaintare extrem de puternica.

In cealalta partida a turneului, Hong Kong a invins Zimbabwe cu 30-11, incercarile marcate de Marshall, Higson-Smith, Raper si un eseu de penalizare aducand dragonilor asiatici un succes cu bonus ofensiv. La acest meci, din brigada de arbitri a facut parte si Vlad Iordachescu.

Urmatoarea etapa va avea loc pe 17 noiembrie cand se vor disputa partidele Hong Kong-Portugalia si Rusia-Zimbabwe.

1,624 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response