Monday 16th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Victorie la scor pentru Spania in partida cu Chile

22 noiembrie 2015 INTERNATIONAL
Victorie la scor pentru Spania in partida cu Chile.

Viitoarea adversara a Stejarilor in European Rugby Championship, Spania, si-a masurat potentialul intr-o partida test in compania celor din Chile, pe care a castigat-o cu rezultatul de 54-10, nu mai putin de opt eseuri fiind reusite de Los Leones.

Partida disputata la Torrelavega a fost spectaculoasa si in ciuda faptului ca ibericii s-au desprins dupa prima jumatate de ora (28-0), chilienii nu au incercat sa limiteze proportiile scorului cantonandu-se in aparare, astfel ca pe un contra-atac au surprins defensiva gazdelor.

Au fost doua reprize aproape simetrice, Los Leones marcand cate patru eseuri in fiecare din cele doua parti ale jocului, singura diferenta fiind ratatea unei transformari in mitanul secund, de asemenea ultimele minute au fost acelea in care lipsa de concentrare a dus la primirea cate unei incercari.

Din echipa condusa de Santiago Santos s-a remarcat uvertura Brad Linklater, autor a 24 de puncte, doua eseuri si sapte transformari, inchizatorul Jaime Nava care si-a trecut in cont o dubla in terenul de tinta advers, in timp ce pilierii Jonathan Garcia si Xerom Civil au debutat in prima reprezentativa a Spaniei.

Pentru Spania au evoluat urmatorii jucatori: 1. Fernando Lopez(Massy), 2. Benat Auzqui(Bordeaux), 3. Jonathan Garcia(Bourgoin), 4. Anibal Bonan(Bagnerais), 5. Jesus Recuerda(Libourne), 6. David Barrera (Vannes), 7. Gautier Gibouin(Montauban), 8. Jaime Nava(Dijon), 9. Guillaume Rouet (Bayonne), 10. Bradley Linklater (GetxoArtea), 11. Sebastien Ascarat(Montauban), 12. Thibaut Visensang (Bayonne), 13. Thibaut Alvarez(Aubenas), 14. Ignacio Contardi(Macon), 15. Sergi Aubanell(Aurillac).

Rezerve: 16. Francisco Blanco(Cisneros), 17. Juan Anaya(Galway), 18. Xerom Civil(Bordeaux), 19. David Gonzalez(Nevers), 20. Javier De Juan(Santander), 21. Gregory Maiquez(Bourg en Bresse) , 22. Antoine Sanchez(El Salvador), 23. Gauthier Minguillon(Bordeaux).

Romania va intalni Spania pe 13 februarie 2016 la Madrid in cadrul competitiei Rugby Europe Championship.

FOTO: ferugby.es

1,370 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response