Saturday 24th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Modificari in clasamentul World Rugby dupa partidele test din luna noiembrie

24 noiembrie 2015 INTERNATIONAL
Modificari in clasamentul World Rugby dupa partidele test din luna noiembrie.

Partidele test disputate in luna noiembrie au produs modificari in clasamentul World Rugby, in special in ceea ce priveste situatia viitoarelor adversare ale Stejarilor in editia 2016 a Rugby Europe Championship.

Castigatoare a Cupei Natiunilor , organizata in Hong Kong, Rusia a urcat trei pozitii in ierarhia mondiala si acum se afla pe locul 18, chiar in spatele Stejarilor, ursii lui Alexander Pervukhin devansand doua participante la Cupa Mondiala, Canada, respectiv Uruguay.

Victoria la scor in fata nationalei statului Chile a urcat Spania o pozitie in clasamentul World Rugby, Los Leones fiind acum pe locul 21, inaintea Namibiei care a fost prezenta la Cupa Mondiala din Anglia.

Cel mai spectaculos salt l-a facut Portugalia, patru pozitii urcand Os Lobos in clasamentul mondial, in care ocupa acum treapta a 26-a, desi la Cupa Natiunilor din Hong Kong, lustianii nu au inregistrat decat o victorie, in fata celor din Zimbabwe.

Romania se afla pepozitia a 17-a in clasamentul World Rugby, pe care-l conduce Noua Zeelanda urmata de Australia, Africa de Sud si Tara Galilor.

FOTO: worldrugby.org

1,979 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response