Monday 10th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Tarbes, poate ajunge in Federale 2 din sezonul urmator

26 noiembrie 2015 PRO D2
Tarbes, poate ajunge in Federale 2 din sezonul urmator.

Echipa la care evolueaza romanii Marius Antonescu si Tudor Stroe, Tarbes a ajuns intr-o situatie extrem de delicata, problemele financiare ducand la depunctarea alb-rosilor care se afla pe ultima pozitie in Pro D2.

In acest sezon Tarbes a obtinut patru victorii in noua partide disputate si un punct bonus defensiv, iar cu un total de 17 puncte echipa din Midi-Pyrenees ar trebui sa ocupe pozitia a 11-a in clasamentul celui de-al doilea esalon valoric din Franta, Pro D2.

Situatia financiara cu care se confrunta insa clubul in acest moment a dus la depunctarea acestuia, astfel ca 15 puncte de penalizare o plasaseaza pe Tarbes la coada clasamentului, mai mult de atat existand riscul retrograrii in al patrulea esalon valoric, Federale 2.

Daca Tarbes se va clasa, in ciuda depunctarii, pe o pozitie in afara zonei retrogradarii, atunci anul viitor va evolua in Federale 1, in schimb ocuparea locurilor 15 sau 16 o vor duce in Federale 2, singura posibilitate de a ramane in Pro D2 fiind obtinerea promovarii in Top 14, lucru putin probabil.

In urmatoarea etapa care va avea loc vineri 27 noiembrie, Tarbes se va deplasa peterenul lui Narbonne, intr-o prima tentativa de recuperare a punctelor pierdute.

FOTO: ladepeche.fr

2,286 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response