Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Victorii la scor pentru Rovigo si Calvisano in Campionato Eccellenza

29 noiembrie 2015 ECCELLENZA
Victorii la scor pentru Rovigo si Calvisano in Campionato Eccellenza.

Cea de-a sasea etapa din Campionato Eccellenza a programat derbyul dintre Rovigo si Viadana, viitoarea adversara a Timisoarei Saracens in calificarile pentru Challenge Cup reusind o victorie cu bonus ofensiv.

Chiar daca in acest sezon Viadana nu a mai reusit evolutiile din anii anteriori, la Rovigo, leii s-au tinut bine in prima repriza cand au condus pana aproape de pauza, partea secunda apartinand ros-albastrilor care in ultimele sapte minute si-au asigurat punctul bonus ofensiv.

Patru eseuri a marcat Rovigo in victoria cu rezultatul de 34-14, autori fiind Ferro, Parker, Lubia si Rodriguez, ultimele trei reusite consemnadu-se intre minutele 73 si 80, atunci cand pe tabela de marcaj se consemna doar 19-14 in favoarea gazdelor.

O alta viitoare adversara a celor de la Timisoara Saracens, Fiamme Oro a cedat pe propriul teren dupa o partida de mare lupta, rezultat 16-15 in favoarea lui Mogliano. Pentru echipa din Roma au marcat cate un eseu Massaro si Cerqua, iar Azzolini o transformare.

L’Aquila a ramas si dupa aceasta runda fara vreo victorie obtinuta, cu Vlad Badalicescu, Marius Sirbe si Dennis Perju titular, echipa lui Dragos Niculae a cedat pe terenul lui Calvisano cu rezultatul de 61-3 si ocupa ultima treapta a clasamentului.

Atat San Dona, pentru care Bogdan Iovu a fost prezent pe teren in repriza secunda, cat si Piacenza au pierdut partidele disputate pe propriul teren, invingatoare fiind Lazio( rezultat 18-28), respectiv Padova(rezultat 9-26).

Clasament:
1.Rovigo-25p(+123)
2.Calvisano-25p(+118)
3.Padova-24p
4.Mogliano-18p
5.Viadana-14p
6.Lazio-13p
7.Fiamme Oro-12p
8.San Dona-9p
9.Piacenza-2p
10.L’Aquila- -4p

FOTO: zimbio.com

2,238 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response