Saturday 04th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Brigazi romanesti de arbitri in competitiile europene

8 decembrie 2015 ARBITRAJ
Brigazi romanesti de arbitri in competitiile europene.

Sezonul competitional din rugbyul romanesc s-a incheiat, insa arbitrii romani continua sa aiba meciuri in competitiile internationale.

Astfel, sambata, 12 decembrie, in European Rugby Challenge Cup, in Grupa 1, la meciul dintre Enisei STM si Brive, care va avea loc la Soci, va fi prezenta o brigada in totalitate romaneasca. La centru se va afla Vlad Iordachescu, cel mai valoros arbitru autohton, care va fi ajutat de catre Ionut Bodea si Cristian Serban.

Tot sambata, in meciul din preliminariile Challenge Cup, dintre Timisoara Saracens si Femi-CZ Rugby Rovigo, de la Timisoara, arbitrii nr. 4 si nr.5 vor fi Robert Diaconescu si Mihai Irimia, iar Andrei Iftode este arbitrul desemnat cu tinerea timpului oficial de joc.

Saptamana viitoare, pe 19 decembrie, tot in preliminariile Challenge Cup, la meciul dintre Heidelberger Ruderklub si Royal Kituro de la Heidelberg, pe teren se va afla tot o brigada romaneasca. La centru va arbitra Vlad Iordachescu, care ii va avea ca secunzi pe Robert Diaconescu si Madalin Girbau, ultimul aflandu-se la primul sau meci intr-o competitie europeana.

In aceasta competitie, la meciul dintre Timisoara Saracens si Fiamme Oro Rugby Roma, care va avea loc pe 19 decembrie, la Timisoara, arbitrii nr. 4 si nr. 5 vor fi Cristian Serban si Emanuel Gorodea, in timp ce Andrei Iftode este  desemnat cu tinerea timpului oficial de joc.

2,252 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response