Sunday 27th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rovigo s-a impus dramatic pe terenul lui Fiamme Oro in Campionato Eccellenza

8 decembrie 2015 ECCELLENZA
Rovigo s-a impus dramatic pe terenul lui Fiamme Oro in Campionato Eccellenza.

Viitoarele adversare ale Timisoarei Saracens in calificarile pentru European Rugby Challenge Cup s-au aflat fata in fata in etapa a VII-a din Campionato Eccellenza, castig de cauza avand Rovigo care s-a impus pe terenul lui Fiamme Oro.

Partida disputata la Roma a fost una spectaculoasa si in acelasi timp dramatica.Eseul lui Baccheti, transformat de Azzolini le-a adus pe gazde in avantaj, dar trei lovituri de pedeapsa concretizate de Basson au intors rezultatul la 9-7 in favoarea lui Rovigo, care apoi s-a desprins dupa o finalizare in terenul de tinta, autor Atalifo, reusita transformata de acelasi Basson.

Azzolini a redus diferenta din lovitura de pedeapsa, iar Fiamme Oro a trecut din nou in avantaj gratie eseului semnat de Sepe, pe care tot Azzolini l-a transformat. Finalul a fost extrem de tensionat amabele echipe avand cate doua tentative de tinta, in cele din urma lovitura de gratie venind din piciorul lui Bassonin, minutul 76.

Astfel Rovigo s-a impus cu rezultatul de 22-20 si ramane pe pozitia secunda a clasamentului despartita la punctaveraj de Calvisano, omul meciului fiind desemnat jucatorul de linia a doua a ros-albastrilor, Matteo Ferro.

Cu Petru Tamba, Vlad Badalicescu si Dennis Perju titulari, L’Aquila a bifat primul punct in clasament, gratie bonusului defensiv obtinut in urma infrangerii pe propriul teren, rezultat 23-25 in partida cu Paicenza, care astfel a contabilizat primul succes stagional.

San Dona a reusit sa plece neinvinsa de pe terenul lui Viadana(rezultat 24-24), partida in care Bogdan Iovu a fost titular, in timp ce Padova, pentru care pilierul George Iacob a intrat in repriza secunda, s-a impus cu 34-15, avand-o ca adversara pe Lazio.

Liderul clasamentului ramane Calvisano dupa victoria cu 24-14 pe terenul lui Mogliano, in acest moment trei echipe acumuland cate 29 de puncte, in urma leilor la care urmeaza sa-si faca debutul Florin Vlaicu, gasindu-se Rovigo si Padova.

Clasament:
1.Calvisano-29p(+128)
2.Rovigo-29p(+125)
3.Padova-29(+96)
4.Mogliano-18p
5.Viadana-17p
6.Fiamme Oro-13p
7.Lazio-13p
8.San Dona-11p
9.Piacenza-6p
10.L’Aquila- 1p

FOTO:fiammeororugby.it

2,005 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response