Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Clermont vrea sa-l transfere pe pilierul canadian Doug Wooldridge pentru a suplini absenta georgianului Davit Zirakasvili, indisponibil patru luni

7 ianuarie 2016 INTERNATIONAL, Stiri, TOP 14

Echipa franceza de rugby Clermont, aflata pe locul 2 in Top 14, intentioneaza sa-l transfere pe canadianul Doug Wooldridge (30 de ani), ca joker medical. ASM incearca sa acopere postul de pilier dreapta dupa ce georgianul Davit Zirakașvili a suferit o fractura de antebrat si va fi indisponibil pana in mai, iar Clement Ric va lipsi cateva saptamani tot din cauze medicale.

Nascut in 19 decembrie 1985, la Lindsay, in Ontario, Doug Wooldridge are 128 kg la o inaltime de 1,80. El a adunat 23 de selectii in echipa Canadei, evoluand si la Cupa Mondiala de anul trecut, cand a jucat pana in minutul 67 al meciului pierdut (15-17) in fata Romaniei. Wooldrige evolueaza acum la Ontario Blues si urmeaza sa dea un raspuns ofertei pe care i-a facut-o Clermont.

In ceea ce il priveste, Davit Zirakașvili (32 de ani, 53 de selectii) a suferit o accidentare grava si nu va putea fi convocat la echipa Georgiei pentru meciurile din primavara, in Europe Rugby Championship.

2,202 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response