Thursday 21st January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Padova a egalat-o in clasament pe Calvisano dupa etapa a VIII-a din Eccellenza

10 ianuarie 2016 ECCELLENZA
Padova a egalat-o in clasament pe Calvisano dupa etapa a VIII-a din Eccellenza.

Dupa ce derbyul dintre Calvisano si Rovigo a deschis etapa a VIII-a din Campionato Eccellenza, in restul partidelor s-au inregistrat trei victorii ale gazdelor si una de partea vizitatorilor, succesul din intalnirea cu Viadana aducandu-i pe cei de la Padova pe pozitia secunda in clasament.

L’Aquila a suferit cea de-a opta infrnagere consecutiva pe terenul lui Lazio. Dintre jucatorii romani doar Dennis Perju si Vlad Badalicescu s-au aflat pe teren, ambii titulari, victoria romanilor cu rezultatul de 35-9 aducandu-le acestora si bonusul ofensiv gratie eseurilor marcate de Rochford, Kotze, Nitoglia si Bacerra, dubla.

Un succes important l-a obtinut Padova, pentru care George Iacob a fost titular pe postul de pilier, astfel ca alb-negrii au egalat-o in clasament pe Calvisano insa cu un punctaveraj inferior ocupa pozitia secunda. Padova a invins pe propriul teren Viadana cu rezultatul de 27-17, dupa ce vizitatorii conduceau la pauza cu 17-14, eseul lui Rossi din minutul 78 aducand desprinderea pe tabela de marcaj.

Prin victoria cu 13-6, San Dona a depasit-o in clasament pe Fiamme Oro, la invingatori Bogdan Iovu fiind prezent pe teren pe toata durata partidei, in timp ce Piacenza, fara moldoveanul Andrei Mahu, a fost invinsa cu 43-3 pe propriul teren de Mogliano.

Clasament:
1.Calvisano-33p
2.Padova-33p
3.Rovigo-30p
4.Mogliano-23p
5.Lazio-18p
6.Viadana-17p
7.San Dona-15p
8.Fiamme Oro-14p
9.Piacenza-6p
10.L’Aquila-1p

FOTO: rugbymeet.com

1,835 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response