Comisia Centrala de Arbitri organizeaza cursuri de initiere in arbitraj si de arbitri rugby tag

Comisia Centrala de Arbitri organizeaza un curs de initiere in arbitraj.

Vrei sa devii arbitrul de rugby? Poti face primul pas chiar acum! Comisia Centrala de Arbitri (CCA) organizeaza un curs de initiere in arbitraj, in formatul World Rugby Level 1.

Actiunea va avea loc la sediul Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti nr. 18-20, Sector 1, Bucuresti), in zilele de 30 si 31 ianuarie. Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un email la adresa: georgebargaunas@yahoo.com.

Termenul limita pentru trimiterea cererilor de participare este de 27 ianuarie, ora 17:00. „Cursul este destinat atat arbitrilor incepatori, cat si celor care vor sa devina arbitri. Demersul va fi unul interactiv, bazat pe discutii si participarea activa a cursantilor. Vor exista module teoretice, dar si parti practice, pe terenul de rugby”, a declarat presedintele CCA, George Bargaunas.

In paralel cu acest curs se va organiza si unul pentru arbitri rugby tag, inscrierile urmand sa se faca tot pe adresa georgebargaunas@yahoo.com, pana pe 27 ianuarie, cu mentiunea „TAG RUGBY” la titlul email-ului.

Cursurile sunt gratuite, la finalul acestora participantii vor primi certificate de nivel 1, eliberate de CCA.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile