Portugalia se pregateste pentru meciul cu Romania. Iata lotul de 34 de jucatori!

Portugalia se pregateste pentru meciul cu Romania. Iata lotul de 34 de jucatori!

Anuntat oficial in postura de antrenor al echipei nationale a Portugaliei, Ian Smith, a alcatuit deja un prim lot care cuprinde 34 de jucatori, acestia urmand sa inceapa pregatirile pentru debutul in Rugby Europe Championship.

Jucatorii vizati pentru prima parte a pregatirilor provin din competitia interna, zece, cei mai multi de la liderul CDUL, sapte, respectiv sase fiind componenti ai echipelor Cascais si GD Direito, cele care completeaza in momentul de fata podiumul din Campeonato Nacional Divisao Honra.

Alaturi de jucatori tineri, Os Lobos se va baza in continuare pe Goncalo Uva care a ajuns la 83 de selectii pentru nationala lusitana, Francisco Magalhaes sau Goncalo Foro, dar si pe cei care au acumulat experienta in competitiile europene inter-cluburi cu echipele CDUL respectiv GD Direito, aceasta din urma recent castigatoare a trofeului Copa Iberica.

Desigur acesta lista nu este definitiva si cu siguranta in lotul Portugaliei vor aparea si jucatorii care evolueaza in Franta precum Julien Bardy de la Clermont, Jose Lima, inregimentat la Carcassonne, Mike Tadjer talonerul lui Agen sau Pedro Leal ajuns la campioana Spaniei, Valladolid RAC.

In prima parte a editiei 2015-2016 din Rugby Europe Championship, Portugalia a obtinut o singura victorie in fata Germaniei si suprinzator un punct bonus defensiv la Tbilisi cu Georgia.

Partida de debut din 2016 va avea loc pe 6 februarie, cand „Cluj Arena” va gazdui intalnirea dintre Os Lobos si Romania.

Lotul Portugaliei pentru prima faza a pregatirilor arata astfel:

Pilieri:Bruno Medeiros(CDUL),Bruno Rocha(AEIS Tecnico),Joao Almeida(CDUL),Joao Vasco Corte(CDUP),Jose Conte(GD Cascais),Mario Zeballos(GD Cascais)

Taloneri:Nuno Taful(GD Cascais),Francisco Amaral(CDUL),Duarte Diniz(GD Direito)

Linia a doua:Diogo Van Der Toorn(CDUL),Luis Cerquinho(CDUP),Goncalo Faustino(AEIS Tecnico)

Linia a treia:Joao Travassos(GD Direito),Goncalo Uva(GD Direito),Salvador Vassalo(GD Cascais), Francisco Sousa(GD Cascais),Sebastiao Vilax(CDUL),Miguel Macedo(CDUP),Joao Lino(CDUL),Antonio Salguiro(Coimbra),Manuel Picao(Coimbra)

Mijlocasi la gramada:Francisco Magalhaes(CDUL),Francisco Viera(CDUP)

Mijlocasi la deschidere:Nuno Bettecourt(GD Cascais),Manuel Costa(CDUL),Luis Salema(GD Direito)

Centri:Francisco Appleton(CDUL),Jose Maria Vareta(GD Direito),Joao Diogo Silva(Coimbra)

Aripi:Goncalo Foro(CDUL),Tomas Noronha(CDUL),Nuno Sousa Guedes(GD Direito)

Fundasi:Duarte Marques ( AEIS Tecnico), Bernardo Seara Cardoso (Belenenses)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile