Wednesday 12th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Timisoara Saracens intalneste pe Heidelberger RK, campiona Germaniei, in ultimul meci din grupele preliminare Challenge Cup

15 ianuarie 2016 CHALLENGE CUP
Timisoara Saracens intalneste pe Heidelberger RK, campiona Germaniei, in ultimul meci din grupele preliminare Challenge Cup.

Timisoara Saracens intalneste sambata, 16 ianuarie, pe Heidelberger RK, campioana Germaniei in ultimul meci din grupele preliminare Challenge Cup. Banatenii ocupa primul loc in Grupa B, in timp ce germanii sunt lideri in Grupa A, dupa ce ambele echipe au castigat cele trei meciuri disputate.

“Ne asteptam sa fie un meci greu, insa mergem acolo cu dorinta de a castiga pentru ca este important pentru noi sa terminam aceasta faza a calificarilor fara infrangere. Cred ca va fi un pic dificil pentru ca noi ne-am reluat pregatirea de o saptamana, iar dupa acest meci vom intra iarasi in vacanta. Nu stim nimic despre adversarii nostri, doar ca multi vor face parte din echipa Germaniei pentru Campionatul European, insa speram sa fim mai buni decat ei si pe gramada, si pe treisferturi. Cred ca victoria cu Rovigo ne-a dat multa incredere pentru ca toata lumea ne-a spus ca este o echipa puternica si va fi un meci greu, dar l-am castigat pana la urma”, a spus Madalin Lemnaru.

Meciul va avea loc la Heidelberger, de la ora 15:00, ora Romaniei.

Dupa ce a cucerit toate trofeele din rugbyul intern, Cupa Romaniei, Cupa Regelui si titlul de campioana, Timisoara Saracens a avut un parcurs perfect si in preliminariile Challenge Cup, unde participa in premiera. Astfel, banatenii au obtinut trei victorii din tot atatea meciuri, toate cu punct bonus, ceea ce le-a adus primul loc, cu un total de 15 puncte, in Grupa B.

Castigatoarele Grupelor vor disputa un ultim baraj de calificare un meci tur-retur cu Calvisano sau o alta reprezentativa a Italiei stabilita de Federatia de specialitate ori cu rusii de la Krasny Yar. Castigatoarele acestor partide vor accede in grupele Challenge Cup.

Rezultatele Timisoarei Saracens:
Valladolid Rugby – Timisoara Saracens 18-36
Timisoara Saracens – Rugby Rovigo 45-13
Timisoara Saracens – Fiamme Oro Rugby Roma 35-14

2,117 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response