Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Valentin Ursache ar putea sa-l inlocuiasca pe Piula Faasalele la Castres

18 ianuarie 2016 Stiri, TOP 14
Vali Ursache: “Este o onoare sa ma intorc in echipa nationala “

Saptamanalul francez Midi Olympique a publicat ieri, sub semnul intrebarii, pe editia sa on-line, ca Valentin Ursache (Oyonnax) ar putea ajunge la Castres Olympique. Potrivit publicatiei din Hexagon, internationalul roman reprezinta o solutie pentru a-l inlocui pe Piula Faasalele, in conditiile in care samoanul va pleca la Toulouse.

Potrivit aceleiasi surse, inaintasul nascut in 12 august 1985, la Targu Neamt, are un profil asemanator cu al rugbystului din emisfera Sudica, fiind capabil sa joace atat in linia a treia, cat si in a doua. Se subliniaza ca Vali Ursache este inca sub contract cu Oyonnax, insa are o clauza de reziliere in cazul in care aceasta echipa ar retrograda in Pro D2. In acest moment, dupa douasprezece etape, formatia romanului se afla pe penultimul loc, cu 14 puncte, la sase de antepenultima clasata, Pau.

Castres i-ar fi anuntat pe oficialii de la Oyonnax de faptul ca ar fi interesati sa-l transfere pe Vali Ursache din vara. Daca mutarea s-ar concretiza, nemteanul ar deveni coleg acolo cu pilierul Mihaita Lazar.

Cu 44 de selectii in echipa Romaniei, participant la editiile din 2007, 2011 si 2015 ale Cupei Mondiale, Vali Ursache este la US Oyonnax din 2012, inainte de aceasta grupare el evoluând la Pays d’Aix Rugby Club.

2,438 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response