Thursday 04th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

Curs de arbitri de rugby tag pe 6 februarie, la Cluj

27 ianuarie 2016 ARBITRAJ
Curs de arbitri de rugby tag pe 6 februarie, la Cluj.

Directia de Dezvoltare Transilvania organizeaza un curs de arbitri de rugby tag pe 6 februarie, ora 11:30, in sala de conferinte a Salii Sportului “Horia Demian” (Str. Splaiul Independentei Nr.6) din Cluj Napoca.

Cursul il va avea ca lector pe cel mai valoros arbitru roman al momentului, Vlad Iordachescu. Cursantii vor primi diplome eliberate de catre FRR. Cursul are o durata de ora jumatate, dupa care cei prezenti pot viziona impreuna meciul de rugby dintre Romania si Portugalia, care va avea loc pe Stadionul Cluj Arena, de la ora 17:15.

“Cursul de arbitri de rugby tag, organizat de FRR prin DRD Transilvania este adresat in special profesorilor de Educatie Fizica si Sport din judetul Cluj si judetelor limitrofe, a caror unitati de invatamant sunt deja inscrise in competitiile scolare nationale, ONSS la nivel primar si liceal respectiv, Olimpiada Gimnaziilor.  Prin acest curs cu siguranta isi vor imbogati cunostintele teoretice ale regulamentului de joc, iar practic le va fi de mare folos in organizarea la nivel de scoala si judet a competitiilor mai sus amintite. Am invitat chiar si arbitri activi de rugby sa participe, deoarece regulile si mai ales interpretarea lor, difera mult de rugby-ul adevarat”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare pe regiunea Transilvania.

De asemenea, pentru cei care nu pot participa la acest curs, Departamentul Dezvoltare al FRR va organiza aceste cursuri si in teritoriu, pentru o buna promovare a rugby-ului tag care este rampa de lansare spre minirugby sau chiar juniorat.

2,524 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response