Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Federatia Romana de Rugby a semnat un parteneriat pe patru ani, cu televiziunea Dolce Sport

27 ianuarie 2016 MEDIA
La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.

Federatia Romana de Rugby anunta asocierea cu unul dintre cei mai puternici parteneri media din Romania, Dolce Sport. Astfel, toate competitiile din rugbyul romanesc, dar si meciurile echipei nationale se vor muta din acest an, in premiera, pe canalele televiziunii Dolce Sport. Parteneriatul se intinde pe durata a patru ani, iar pe langa drepturile pentru TV, Dolce Sport le-a preluat si pe cele pentru online si aplicatii mobile.

Noul parteneriat va debuta pe 6 februarie prin transmiterea meciului din Rugby Europe Championship, dintre Romania si Portugalia, de la Cluj, de pe Stadionul “Cluj Arena”, cu incepere de la ora 17:15.

“Este important sa avem un partener media puternic si ma bucur ca a fost ales Dolce Sport pentru ca sunt profesionisti si ceea ce cautam noi este calitatea. Sper sa fie un parteneriat benefic atat pentru rugbyul romanesc, cat si pentru Dolce Sport si sa promovam impreuna valorile acestui sport, precum fair-play, respect, disciplina, integritate, spirit de echipa. Ma bucur ca va fi o colaborare care acopera toata perioada dintre Cupele Mondiale, pentru ca practic putem vedea exact cum evolueaza jocul echipelor din campionat si cel al nationalei. In plus, ne simtim intr-un fel obligati sa aducem telespectatorului meciuri de o calitate mult mai buna”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby

„Ne bucuram sa aducem inca o veste buna telespectatorilor nostri. Ne-am propus de la inceput sa construim un canal cu sport de calitate, de aceea rugby-ul nu avea cum sa lipseasca din oferta noastră. Meciurile echipei nationale, una dintre cele mai iubite reprezentative din Romania, cele din campionatul intern, din Cupa Romaniei sau din Cupa Regelui completeaza fericit o oferta care contine Turneul celor 6 Natiuni, cea mai importanta competitie rugbystica din emisfera nordica, aflata in portofoliul Dolce Sport inca din 2010, si Turneul celor 4 Natiuni din emisfera sudica. Aducem astfel in casele telespectatorilor tot mai multe meciuri ale acestui sport foarte spectaculos, practicat de niste adevarati gentlemeni, si promitem s-o facem într-un mod cat mai profesionist. Pe langa transmisiuni, vom dedica spatii editoriale ample rugbyului, atat in stiri, cat si in emisiuni dedicate, pregatite de cunoscatori ai fenomenului.”, a declarat Vlad Enachescu, directorul general al Dolce Sport.

Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania este prezenta pe piata din 2010 si are 4 canale SD (Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 si Dolce Sport 4) si doua HD (Dolce Sport 1HD si Dolce Sport 2HD). Programele acestor canale pot fi urmarite si prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile.

2,928 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response