Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Madalin Baraulea si Cornel Tatu au pus capat carierei in rugby

2 februarie 2016 NATIONALA
Madalin Baraulea si Cornel Tatu au pus capat carierei in rugby.

Doi dintre inaintasii echipei CSA Steaua Bucuresti au decis, la finalul sezonului trecut, sa incheie cariera de jucatori. Madalin Baraulea (34 de ani) si Cornel Tatu (32 ani) sunt fosti internationali, Tatu avand in palmares si participarea la Cupa Mondiala de seniori, din 2003.

Cei doi au fost coechipieri la succesele ros-albastre ale ultimei perioade, castigand impreuna trei titluri de campioni si trei Cupe ale Romaniei.

”Retragerea de pe teren nu coincide cu disparitia mea din rugby. Voi ramane alaturi de sportul si de clubul care m-au consacrat si care mi-au dat totul în viata si in cariera. Am nevoie de o perioada sa ma linistesc, dupa care voi decide modalitatea in care voi continua sa ajut echipa de rugby a CSA Steaua Bucuresti”, a declarat Baraulea, pentru site-ul oficial al clubului Steaua.

Cei doi vor ramane aproape de rugby, chiar si dupa momentul retragerii. Baraulea a urmat cursul de arbitri organizat in week-end la Federatia Romana de Rugby, fiind si absolvent al Academiei de Rugby.

Cornel Tatu a devenit deja antrenor la centrul de copii si juniori al Stelei, fiind, in paralel, cursant al seriei XII a Academiei de Rugby.

3,265 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response