Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Victorie obtinuta greu de Calvisano in partida cu Piacenza

8 februarie 2016 ECCELLENZA
Victorie obtinuta greu de Calvisano in partida cu Piacenza.

In etapa a X-a din Campionato Eccellenza, au avut loc partide extrem de echilibrate, singurul punct bonus ofensiv fiind obtinut de Viadana care s-a impus pe terenul lui L’Aquila, echipa care ramane in continuare fara vreo victorie obtinuta in aceasta editie de campionat.

Cu Florin Surugiu titular pe postul de mijlocas la gramada, present pe teren pana in minutul 58 cand a fost inlocuit de Pablo Canavosio , Calvisano a intercut greupe Piacenza, penultima clasata, cu rezultatul de 19-13 si se mentine in fruntea clasamentului, devansand-o pe Rovigo cu doua puncte.

Rovigo a castigat derbyul disputat impotriva celor de la Padova, rezultat 23-16, principalul marcator de puncte fiind Basson, autor a cinci lovituri de pedeapsa si a unui dropgol. Pentru Padova, pilierul roman George Iacob a fost titular pe durata primei repize fiind inlocuit la pauza.

Vlad Badalicescu, Marius Sarbe si Dennis Perju s-au regasit in primul XV a lui L’Aquila, care a cedat pe propriul teren in partida cu Viadana. Oaspetii s-au impus cu rezultatul de 40-33 si gratie celor cinci eseuri marcate au luat si punctul bonus ofensiv.In ciuda infrangerii, Marius Sarbe a fost desemnat jucatorul meciului.

Mogliano a castigat disputa cu San Dona, rezultat 15-5, Filippucci fiind autorul a doua incercari pentru invingatori, in timp ce derbyul roman dintre Fiamme Oro si Lazio a revenit primilor (13-10), dupa lovitura de pedeapsa decisiva pe care a concretizat-o Azzolini.

Clasament:

1.Calvisano-41p
2.Rovigo-39p
3.Padova-35p
4.Mogliano-31p
5.Viadana-26p
6.San Dona-20p
7.Fiamme Oro-19p
8.Lazio-19p
9.Piacenza-7p
10.L’Aquila-3p

FOTO: gazzettadelrugbista.it

2,585 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response