Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Lelos a invins Os Lobos

13 februarie 2016 CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR
Lelos a invins Os Lobos.

Echipa nationala de rugby a Georgiei s-a impus cu bonus ofensiv la Lisabona, in fata Portugaliei,scorul final fiind 29-3 (15-3).

Os Lobos a inceput prin a tine in sah puternica nationala gruzina, avand de partea sa conditiile meteorologice, cu vant si ploaie puternica. In plus, Kubriashvili a vazut cartonasul galben si si-a lasat echipa in inferioritate numerica. Scorul a fost deschis de Lelos, care, desi in 14, au fructificat prin Kviriashvili o lovitura de pedeapsa, acordata in minutul 19.

Gazdele au restabilit egalitatea prin Souza, dar apoi au primit un cartonas galben. Superioritatea oaspetilor s-a materializat prin aparitia primului eseu pe tabela, marcator fiind Tkhilaishvili. Kviriashvili a ratat transformarea, dar georgienii au apasat apoi pedala de acceleratie si, pe finalul reprizei, si-au mai trecut in cont o incercare realizata de demi-ul de mele Lobjanidze,transformata de aceasta data de Kviriashvili.

A doua parte a debutat cu o faza autentica de rugby, la care au cooperat Zhvania si Tkhiriashvili, pentru ca linia avantajului sa fie batuta,iar Zhvania a marcat eseul al treilea. Kviriashvili si-a regasit exactitatea in fata buturilor, ducand scorul la 22-3.

Cu victoria asigurata, ex-sovieticii au fortat bonificatia ofensiva. Ei si-au atins acest deziderat dupa incercarea reusita de Sharikadze.

Georgia a castigat meritat, in fata unei echipe a Portugaliei care nu s-aridicat la prestatia etalata acum o saptamana, pe Cluj Arena.

Georgia are doua victorii cu bonus ofensiv, instalandu-se la conducerea returului din Cupa Europeana a Natiunilor, grupa valorica IA.

1,912 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response