Saturday 28th March 2020,
Federatia Romana de Rugby

Double Header istoric in toamna, la Chicago, cu All Blacks si Maori All Blacks in prim-plan

17 februarie 2016 INTERN, INTERNATIONAL
Double Header istoric in toamna, la Chicago, cu All Blacks si Maori All Blacks in prim-plan.

In cadrul partidelor test programate in toamna acestui  an, la Chigaco, pe 4 si 5 noiembrie, vor avea loc doua dispute avandu-le ca protagoniste pe Maori All Blacks si  campionii mondiali All Blacks care vor intalni Statele Unite, respectiv Irlanda intr-un adevarat double header istoric.

Pe 4 ,stadionul Toyota Park din Chicago va gazdui intalnirea dintre Statele Unite si Maori All Blacks, acestia revenind in America pentru a infrunta vulturii dupa turneul efectuat in 2006. In 2014, Statele Unite s-au confruntat cu All Blacks pe Soldier Field in fata a 61.500 de spectatori, un adevarat succes din toate punctele de vedere.

O zi mai tarziu, pe amintitul Soldier Field , All Blacks vor reveni insa de acesta data adversara va fi campioana ultimelor doua editii din Six Nations, Irlanda. Pentru neozeelandezi va fi cea de-a doua partida test a toamnei, in prima urmand sa intalneasca Australia, in timp ce verzii le vor lua pulsul campionilor mondiali, revansa fiind programata pe 19 noiembrie, la Dublin.

In istoria celor 28 de intalniri directe, Irlanda nu a castigat niciodata in fata neo-zeelandezilor, un singur rezultat de egalitate inregistrandu-se in 1973. Ultima data insa cand s-au aflat fata in fata, pe RDS Arena in 2013, purtatorii frunzei de trifoi au condus cu 22-7, pentru a pierde dramatic in ultimul minut cand eseul lui Ryan Crotty , transformat de Aaron Cruden au decis invingatoarea.

1,896 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response