Sunday 25th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

A doua victorie consecutiva pentru Treviso in Pro 12

22 februarie 2016 PRO12 RUGBY
A doua victorie consecutiva pentru Treviso in Pro 12.

Etapa a XV-a din Guinness Pro 12 a consemnat victoria lui Treviso in fata lui Newport, franciza italiana trecandu-si in cont cea de-a doua victorie consecutiva in aceasta stagiune, dupa ce anterior pierduse toate cele 13 partide disputate.

Pe Stadio Comunale di Monigo, Treviso a avut-o ca adversara pe Newport Dragons, eseurile marcate de Esposito, Paulo si Nitoglia aducand victoria alb-verzilor cu rezultatul de 19-17. Galezii au replicat prin incercarile semnate de Amos si Hill, reusita ultimului transformata de O’Brien ajutandu-i pe acestia sa obtina punctul bonus defensiv.

Ca si in runda precedenta Sam Davies a fost principalul marcator de puncte pentru Ospreys care a trecut de Edinburgh, rezultat 27-13. Underhill si Otten au fost autorii cate unui eseu pentru galezi, Dell de partea scotienilor, in timp ce Sam Davies a izbutit din fata butului o transformare si cinci lovituri de pedeapsa care practic au asigurat victoria trupei lui Steve Tandy.

Campionii en-titre, Glasgow Warriors au castigat pentru prima data in acest an, ultimul succes al scoteinilor in Pro 12 datand din luna noiembrie a anului trecut. A fost o victorie obtinuta dramatic in fata lui Munster gratie eseului marcat de Bryce in minutul 70. Glasgow s-a impus cu rezultatul de 27-24, Puafisi dubla, Weir si Bryce fiind autorii incercarilor invingatorilor pentru armata rosie finalizari in terenul de tinta advers reusind Kilcoyne de doua ori respectiv Sherry.

Leinster cu eseul lui Nacewa si cele trei penalitati concretizate din fata butului de Madigan a castigat pe Arms Park in fata lui Cardiff Blues, galezii alegandu-se cu punctul bonus defensiv in urma unei incercari venite in minutul 75 avandu-l ca autor pe Navidi. Rezultatul final a fost Cardiff Blues-Leinster 13-14.

O victorie oarecum surprinzatoare a obtinut Scarlets pe terenul lui Ulster, rezultat 21-20, cele doua eseuri marcate de Collins si tentativele de tinta concretizate de A.Thomas aducand patru puncte in clasament francizei galeze. Pentru nord-irlandezi, Gilroy si Marshall au fost autorii incercarilor, din fata butului insa P.Jackson nu a izbutit decat zece puncte.

In Italia pe Stadio Sergio Lanfranchi, Zebre si Connacht au realizat un spectacol total din care au rezultat zece eseuri, amabele echipe alegandu-se astfel cu punctul bonus ofensiv. Meyer, Haimona, Van Schalkwyk si Ruzza au inscris pentru Zebre, Healy hat-trick, Adeolokun dubla si Marmion de partea lui Connacht care s-a impus cu rezultatul de 51-34.

Clasament:
1.Connacht-50p
2.Leinster-48p
3.Scarlets-48p
4.Ulster-46p
5.Edinburgh-38p
6.Ospreys-38p
7.Munster-38p
8.Glasgow-35p
9.Cardiff-29p
10.Newport-23p
11.Zebre-19p
12.Treviso-15p

FOTO: southwalesargus.co.uk

1,926 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response