Thursday 21st November 2019,
Federatia Romana de Rugby

Stejarii se vor intalni joi, cu practicantii de mini rugby si tag rugby de la cateva scoli din Iasi

23 februarie 2016 NATIONALA
Stejarii se vor intalni joi cu practicantii de mini rugby si tag rugby de la cateva scoli din Iasi.

Nationala de rugby a Romaniei se afla in cantonament in aceasta saptamana, la Iasi, pentru a pregati meciul cu Rusia, de pe 27 februarie.

Cu aceasta ocazie, Stejarii se vor intalni joi, 25 februarie, de la ora 14:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” cu practicantii de mini rugby si tag rugby de la cateva scoli din Iasi: Scoala gimnaziala D.D. Patrascanu (prof. Tibichi Silviu), Scoala gimnaziala Ioan Simionescu (prof. Daranga Florin), Liceul teoretic Miron Costin (prof. Dorofte Dan), CSS Unirea Iasi (antrenor Clapon Claudiu), Colegiul national Mihai Eminescu ( prof. Ioan Catalin), Scoala gimnaziala Al. I Cuza Podu Iloaiei (prof. Cucuteanu Marian), Liceul Alexandru cel Bun (Gorodea Emanuel) si Liceul Vasile Alecsandri (prof. Clapon Brandusa).

De asemenea, la aceasta intalnire vor mai participa si studenti de la Universitatea Agronomica, insotiti de asistentul Florin Murariu.

La acest eveniment sunt asteptati si reprezentantii mass-media.

„Ne dorim sa aducem cati mai multi suporteri sambata la meci, sa ne mandrim ca suntem romani si sa cantam imnul Romaniei impreuna si sa ne încurajam echipa. Intrarea pe stadion se va face pe baza de bilet cu valoare zero, biletele se vor distribui incepând de joi, la casele de bilete de la stadionul Emil Alexandrescu, dar si la centrele info din Palas Mall si Iulius Mall. Multumim tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment, in special Primariei Municipiului Iasi care a sustinut Federatia Romana de Rugby si a acceptat ca acest frumos eveniment sa se desfasoare in Orașul Culturii”, a declarat Gabriela Surmei-Balan, director de dezvoltare Moldova Nord.

Sambata, de la ora 14:00, Romania va intalni Rusia, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iasi. Meciul va fi transmis in direct pe Dolce Sport 2 si rugbytv.ro.

1,776 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response